Dankwoord

Dank aan iedereen die via foto's, meldingen, e.d. het digitale museum Revali's Art groter en beter helpt maken! Dank ook aan iedereen die Revali's leven kruidde!
 
Dank ook voor het begrip dat niet alle e-mails steeds erg snel kunnen beantwoord worden. Een ondersteunend telefoontje kan wonderen doen ...
 
EN VERDER ...
 
Dank aan alle klanten voor het vertrouwen.
 
EN NOG VERDER ...
 
Dank aan lieve, constructieve, verdraagzame, breeddenkende, milieubewuste, geduldige, humoristische, oplossingsgerichte, beleefde, eerlijke, gedreven en sociale mensen!
Dank aan al wie Kom op tegen Kanker steunt of steunde of op een andere manier zieke of zwakkere mensen helpt.
 
TOT SLOT ...
 
Dankbaar- en dienstbaarheid zijn naast loon naar werken mooie zaken. Ik hoop dus dat de inspirerende filmmaker en vriend Mohammed Ihkan herinnerd blijft als iemand die van meet af aan de bakens uitzette en ik dank hem voor de aanwezige dankbetuigingen: http://www.communicatieinbeeld.be/index.php?option=com_content&view=article&id=120:van-mijn-verhaal-tot-triq-slama-mohamed
 
"Dankbaarheid is een bloempje dat in weinige tuinen groeit", pleegde Revali zelf vaak aan te halen, maar onderstaande brief van toenmalig onderdirecteur De Wieuw van ziekenhuis Middelheim illustreerde in 1983 al dat het kan. Revali & MG hoopt dus dat het geschonken werk alsnog een publieke plaats krijgt in de ontvangstruimte van het Middelheim te Antwerpen.
 
De bewuste brief van het Middelheim.